Ο Κβαρατσχέλια έγινε νονός μια μέρα μετά την ιστορική πρόκριση της Γεωργίας στο Euro (pic)

Ο Κβαρατσχέλια έγινε νονός μια μέρα μετά την ιστορική πρόκριση της Γεωργίας στο Euro (pic)

Την επομένη της ιστορικής πρόκρισης των Γεωργιανών στο Euro 2024, ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια έγινε νονός, βαφτίζοντας το παιδί του συμπαίκτη του στην εθνική Ζουρίκο Νταβιτασβίλι

Έγινε νονός πριν γίνει πατέρας. Και μάλιστα την επόμενη ημέρα της κορυφαίας βραδιάς στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας του. Ο σούπερ σταρ της Νάπολι και της εθνικής Γεωργίας Κβίτσα Κβαρατσχέλια, πανηγύρισε χθες (26/3) την πρόκριση της εθνική του ομάδας-για πρώτη φορά στην ιστορία της- σε τελική φάση Euro, αυτό της Γερμανίας, επικρατώντας με 4-2 στα πέναλτι της εθνικής μας και σήμερα έγινε νονός.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Ομπράντοβιτς: «Είναι φτιαγμένος για να φτάσει ως το τέλος»

Ο συμπαίκτης του στην εθνική τους ομάδα, Ζουρίκο Νταβιτασβίλι, είχε επιλέξει τον «Κβαραντόνα» να βαφτίσει το πρώτο του παιδί, καθώς οι δυο τους αλλά και οι οικογένειές τους διατηρούν φιλικές σχέσεις αρκετών χρόνων, με τον 23χρονο άσο να ενημερώνει το κοινό του με μία ανάρτησή του στο Instagram.

Μετά από μια βραδιά πανηγυρισμών-όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Il Mattino-, οι δύο παίκτες της εθνικής Γεωργίας βρέθηκαν στην εκκλησία για τη θρησκευτική λειτουργία. Ευδιάθετος και χωρίς εμφανή προβλήματα από τον τραυματισμό του στη βουβωνινκή χώρα, ο Κβαρατσχέλια επρόκειτο να επιστρέψει σήμερα (27/3) στη Νάπολι.

Δείτε την ανάρτηση του Κβαρατσχέλια στο Instagram: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ