Πογέτ: «Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά θα είμαι πάντα υποστηρικτής της Ελλάδας» (pic)

Πογέτ: «Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά θα είμαι πάντα υποστηρικτής της Ελλάδας» (pic)

Ο Γκουστάβο Πογέτ, με αφορμή την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Εθνική Ελλάδας, ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του στην «γαλανόλευκη» μέσα από ένα ποστάρισμά του στο Instagram

To συμβόλαιο του Γκουστάβο Πογέτ με την Εθνική Ελλάδος ολοκληρώθηκε και τυπικά χθές (31/3), με τον Ουρουγουανό προπονητή να είναι πλέον ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο πρώην ομοσπονδιακός μας τεχνικός με ανάρτησή του στο instagram ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα δύο χρόνια αλλά και τους παίκτες που έφτιαξαν ένα εξαιρετικό γκρουπ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο «καυτός» Απρίλης και τα 7 ματς σε 25 μέρες που κρίνουν τα πάντα

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Γκουστάβο Πογέτ στην ανάρτησή του:

«Μετά από δύο φανταστικά χρόνια, το τεχνικό μου επιτελείο κι εγώ φτάσαμε χθες στο τέλος του συμβολαίου μας. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά εδώ είναι το τέλος του ταξιδιού μας, δεν μπορώ να μην εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου.

Δουλεύοντας και εκπροσωπώντας την εθνική Ελλάδος ήταν μία απόλυτη τιμή και ευχαρίστηση για μένα. Ευχαριστώ όλους όσους μας βοήθησαν (το προσωπικό της ΕΠΟ, το ιατρικό επιτελείο και τους φροντιστές), αλλά και όσους μας υποστήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Το πάθος των φιλάθλων σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει πουθενά αλλού.

Φυσικά, θα ήθελα να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε κάθε παίκτη. Η αφοσίωσή σας και το ταλέντο σας αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας τα τελευταία δύο χρόνια και δεν θα αφήσουμε τα πέναλτι αυτής της εβδομάδας να επισκιάσουν την απίστευτη πρόοδο που έχουμε πετύχει μαζί.

Είναι τιμή μου να δουλεύω με ένα τόσο εξαιρετικό γκρουπ παικτών που έχουν κλάση τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ποιος ξέρει τι θα επιφυλάσσει το μέλλον, αν συνεχίσουμε μαζί ή όχι, αλλά ένα είναι σίγουρο – θα είμαι για πάντα υποστηρικτής της Ελλάδας».

Δείτε την ανάρτηση του Γκουστάβο Πογέτ: 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gus Poyet (@guspoyet8)

Nα θυμίσουμε ότι ο Γκουστάβο Πογέτ ανέλαβε την «γαλανόλευκη» τον Μάρτιο του 2022, και έκατσε στον πάγκο της Εθνικής συνολικά σε 21 αγώνες με απολογισμό 12 νίκες, 7 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ