Κόστα Ρίκα: Αποσύρθηκε από την εθνική ο Κέιλορ Νάβας λίγο πριν το Copa America (pic)

Κόστα Ρίκα: Αποσύρθηκε από την εθνική ο Κέιλορ Νάβας λίγο πριν το Copa America (pic)

Ο Κέιλορ Νάβας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα μετά από 16 χρόνια και 3 Μουντιάλ - Δεν θα δώσει το «παρών» στο επερχόμενο Copa America ο 37χρονος κίπερ

Λίγες μέρες, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την Παρί Σεν Ζερμέν, ύστερα από 5 χρόνια στους Παριζιάνους, ο Κέιλορ Νάβας αποκάλυψε ότι ολοκληρώνει τη διεθνή του καριέρα με την Κόστα Ρίκα.

Ο 37χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει γράψει την δική του ιστορία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του με ένα μήνυμα στα social media ανακοίνωσε την απόφασή του, βάζοντας τέλος σε μια μακρά θητεία που διήρκησε 16 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή των Ντιφαλά και Μπελόσεβιτς: Σφυρίζουν το Παναθηναϊκός-Φενέρ

Ο πρώην κίπερ των Λεβάντε και Ρεάλ Μαδρίτης, θέλησε να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του, τονίζοντας μεταξύ άλλων:«Αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου φτάνει στο τέλος του… Είναι ένα γλυκόπικρο συναίσθημα, δύσκολο να το αφομοιώσω. Μαζί γράψαμε ιστορία αντιμετωπίζοντας τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ανεβάζοντας το όνομα της Κόστα Ρίκα σε νέα ύψη», ανέφερε στα δίκτυά του.

Ως εκ τούτου, ο αρχηγός των Ticos δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές Copa America στις Ηνωμένες Πολιτείες (21 Ιουνίου 2024 – 15 Ιουλίου 2024).

Με την Κόστα Ρίκα, ο Κέιλορ Νάβας αγωνίστηκε σε 114 αγώνες, στα περισσότερα εκ των οποίων ήταν και αρχηγός, συμμετείχε σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα, συμπεριλαμβανομένου του προημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία το 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ