Γκουαρδιόλα για… εθνική Αργεντινής!

Γκουαρδιόλα για… εθνική Αργεντινής!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής φέρεται πρόθυμη να προσεγγίσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ της πατρίδας της πρόθυμη να καταθέσει πρόταση στον Πεπ Γκουαρδιόλα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «αλμπισελέστε».

Φυσικά, δεν παραγνωρίζονται οι δυσκολίες μιας τέτοιας απόπειρας, καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει καταστήσει ξεκάθαρο πως θέλει να δώσει συνέχεια στο έργο του στη Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία έχει συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2021, ενώ ουδέποτε έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να αναλάβει κάποια εθνική ομάδα. Η πασίγνωστη εφημερίδα Ole έκανε μέχρι και θέμα, αναφερόμενη εκτενώς στο ενδεχόμενο αυτό και αναλύοντας τις πιθανότητες που συγκεντρώνει να γίνει πραγματικότητα.

Όσο για τον Χόρχε Σαμπαόλι, η απομάκρυνσή του αντιμετωπίζεται ως δεδομένη στην Αργεντινή, εξαιτίας της κακής πορείας των Αργεντινών στο Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς παρότι προκρίθηκαν οριακά από τον 4ο όμιλο στη φάση των 16, ηττήθηκαν με 4-3 από τους Γάλλους και αποκλείστηκαν, όντες σαφώς κατώτεροι των προσδοκιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ