Απόλυτο φαβορί για την εθνική Αργεντινής ο Πέκερμαν

Απόλυτο φαβορί για την εθνική Αργεντινής ο Πέκερμαν

Ο Χοσέ Πέκερμαν είναι το απόλυτο φαβορί για τη διαδοχή του Χόρχε Σαμπαόλι στον πάγκο της Αργεντινής, αναλαμβάνοντας παράλληλα ρόλο τεχνικού διευθυντή των μικρών εθνικών ομάδων της «αλμπισελέστε».

Ο Χόρχε Σαμπαόλι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Αργεντινής και η αναζήτηση του διαδόχου του του 58χρονου έχει ξεκινήσει, μετά την κάκιστη πορεία της «αλμπισελέστε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και τον αποκλεισμό από τη Γαλλία στη φάση των «16». Όπως αναφέρουν τα εγχώρια ΜΜΕ, η αρμόδια ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει θέσει σε προτεραιότητα την περίπτωση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Κολομβίας, Χοσέ Πέκερμαν.

Ο Αργεντινός πιθανότατα δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό τους με τους Κολομβιανούς, το οποίο λήγει τον προσεχή Αύγουστο, αφού καμία εκ των δύο πλευρών δεν βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να δώσουν συνέχεια στη συνεργασία τους. Με την πρόσληψη του Πέκερμαν, η ομοσπονδία της Αργεντινής επιθυμεί να θέσει τις βάσεις για κάτι στέρεο και μακρόπνοο, δεδομένης της πρόθεσής της να δώσει στον 68χρονο παράλληλα το ρόλο του τεχνικού διευθυντή για όλα τα μικρά κλιμάκια της εθνικής!

Ο Πέκερμαν είχε αναλάβει την εθνική Αργεντινής και την περίοδο 2004 – 2006, ωστόσο αποκλείστηκε από τη διοργανώτρια του Μουντιάλ το 2006, Γερμανία, στα προημιτελικά, ενώ έχει επιτελέσει εξαιρετικό έργο στον πάγκο της Κολομβίας, στον οποίο βρίσκεται από το 2012.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ