Κόουλμαν : Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Ουαλίας

Κόουλμαν : Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Ουαλίας

Ο Κρις Κόουλμαν παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Ουαλίας, ενώ έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κόουλμαν το βράδυ της Παρασκευής, υπέβαλλε την παραίτησή του από τον πάγκο της Εθνικής Ουαλίας έπειτα από τον αποκλεισμό της από το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Ουαλός τεχνικός ένιωσε σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για το γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του δεν προκρίθηκε στα τελικά της μεγάλης διοργάνωσης του επόμενου καλοκαιριού. Έτσι, ενημέρωσε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουαλίας σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο 47χρονος προπονητής φέρεται να έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Συγκεκριμένα, αναμένεται να είναι ο επόμενος τεχνικός της Σάντερλαντ. Οι «Μαύρες Γάτες» έπεσαν στην Championship την περσινή σεζόν και φέτος οδεύουν ολοταχώς για δεύτερο σερί υποβιβασμό. Αυτό, διότι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 10 βαθμούς.

Έτσι, η έλευση του Κόουλμαν στον πάγκο της αγγλικής ομάδας αν μη τι άλλο θα της δώσει άλλον αέρα. Όπως και να’χει, το έργο του πρώην τεχνικού της Εθνικής Ουαλίας μόνο εύκολο δεν θα είναι στη νέα του ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ