Στο πλευρό των πληγέντων η Εθνική μας ομάδα!

Στο πλευρό των πληγέντων η Εθνική μας ομάδα!

Την οικονομική ενίσχυση του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος από τους διεθνείς ανακοίνωσε η ΕΠΟ, με τον Βασιλη Τοροσίδη να στέλνει μήνυμα εκ μέρους των διεθνών στις οικογένειες των πληγέντων.

Η τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα τις τελευταίες μέρες δεν άφησε φυσικά ασυγκίνητους τους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας. Έτσι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε για την ενίσχυση του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, οι εγκαταστάσεις του οποίου υπέστησαν σοβαρές ζημιές, με συνέπεια να καθίστανται ακατάλληλες προς κατοίκηση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Την οικονομική ενίσχυση του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, οι εγκαταστάσεις του οποίου υπέστησαν σοβαρές ζημιές, με συνέπεια να καθίστανται ακατάλληλες προς κατοίκηση, αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν οι διεθνείς και εντάσσεται στην αναπτυγμένη και αδιάλειπτη κοινωνική δράση τους, έχει ως σκοπό την άμεση επαναλειτουργία της φιλόξενης, εδώ και 50 χρόνια, εστίας στην περιοχή του Νέου Βουτζά και γι’ αυτό τον λόγο θα διατεθεί στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα το ποσόν που αντιστοιχεί στον πρώτο μισθό των παικτών για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο Nations League.

Δήλωση Βασίλη Τοροσίδη

«Τέτοιες μέρες, δεν χωρούν πολλά λόγια. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί αποφασίσαμε να συνδράμουμε για να αποκτήσουν ορφανά παιδιά και πάλι τη στέγη τους.
Το μόνο που θέλω να πω εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου είναι συλλυπητήρια προς τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων που απ’ τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν τόσο άδικα στην Ανατολική Αττική. Πενθούμε κι εμείς μαζί τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ