Τη Δευτέρα ανακοινώνεται ο Γκατούζο στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας (pic)

Τη Δευτέρα ανακοινώνεται ο Γκατούζο στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας (pic)

Ο Τζενάρο Γκατούσο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Ιταλίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Gazzeta dello Sport».

O Τζενάρο Γκατούζο θα είναι -εκτός απροόπτου- ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας. Η ανακοίνωση αναμένεται τη Δευτέρα (16/6) και η παρουσίαση τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.  Οι Ιταλοί μετά τα…επεισόδια με Σπαλέτι, Πιόλι και Ρανιέρι, διστάζουν να πουν και να γράψουν τη λέξη «σίγουρα».

Όμως, όπως σημειώνει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Γκαμπριέλε Γκραβίνα έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον Γκατούζο στο τηλέφωνο. Του έχει προτείνει συμβόλαιο για ένα έτος, συν μια οψιόν, ώστε να μην δεσμευτούν με τριετές συμβόλαιο αν τα πράγματα δεν πάρουν θετική τροπή. Ο μισθός δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δύο εκατομμύρια, όπως του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Διαβάστε επίσης: Το παρασκήνιο στην υπόθεση Τζέιμς – Μονακό και η «σύνδεση» με τον Ολυμπιακό: «Αυτή είναι η προτεραιότητα του αν αποχωρήσει…»


Το πρότζεκτ περιλαμβάνει τον Μπουφόν ως επικεφαλής  της εθνικής, τον Γκατούζο ως προπονητή, τους Μπονούτσι και Μπαρτζάλι στο επιτελείο, περιμένοντας μια πιθανή τοποθέτηση στην Under 21 για έναν από τους δύο. Αυτό το ζήτημα θα συζητηθεί αργότερα. Οι Ζαμπρότα και Περότα, άλλοι βετεράνοι από το 2006, θα ενταχθούν επίσης στη νέα ομάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ