Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Τσεχία

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Τσεχία

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το ματς κόντρα στην Τσεχία, αφήνοντας εκτός τους Χατζηγιοβάνη, Κατράνη και Ευαγγέλου.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης γνωστοποίησε τις κλήσεις του για το εκτός έδρας ματς της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη ομάδα της Τσεχίας, που είναι προγραμματισμένο για τις 10 Σεπτεμβρίου. Ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν βρίσκεται σε αυτές εξαιτίας της αποβολής του στην τελευταία αναμέτρηση, επίσης απέναντι στην Τσεχία, αλλά και ο Ευθύμης Κουλούρης που βρίσκεται στην 23άδα του Μίχαελ Σκίμπε. Εκτός έμειναν επίσης οι Αλέξανδρος Κατράνης, Τάσος Χατζηγιοβάνης και Στέφανος Ευαγγέλου, ενώ σε αυτήν συμπεριλήφθηκε ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότσαρης (Παναθηναϊκός) Στεργιάκης (Σλάβια Σόφιας), Σιαμπάνης (ΠΑΟΚ), Τσιμίκας Κωνσταντίνος (Ολυμπιακός), Πασαλίδης (Αστέρας Τρίπολης), Σάλιακας (Ολυμπιακός), Δεληγιαννιδης (ΟΦΗ), Νικολάου (Ολυμπιακός), Μαυροπάνος (Άρσεναλ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Στάικος (Παναθηναϊκός), Καραχάλιος (Λεβαδειακός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Μπουζούκης (Παναθηναϊκός), Κυριακόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Κωτσόπουλος (Ατρόμητος), Μανθάτης (Πανιώνιος), Βέργος (Παναθηναϊκός), Λημνιός (ΠΑΟΚ), Λάμπρου (ΠΑΟΚ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ