
Ο Ζινεντίν Ζιντάν πρόκειται να αναλάβει επικεφαλής του πάγκου της Γαλλίας, μετά το πέρας του Μουντιάλ 2026 σύμφωνα με την Equipe.
Ο Ζιντάν αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα ομοσπονδιακού τεχνικού στον πάγκο της Γαλλίας, μετά το Μουντιάλ του 2026, σύμφωνα με την έγκριτη Equipe.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που εργάστηκε ως προπονητής ο εμβληματικός Γάλλος, ήταν το 2021 όταν και αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Υπενθυμίζεται φυσικά ότι ο τρέχων επικεφαλής των «μπλε» είναι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει μετά το πέρας του Μουντιάλ και όπως όλα δείχνουν ο Ζιζού θα είναι ο διάδοχός του.
Αναφορικά με τη Γαλλία, οι τρικολόρ είναι το φαβορί για την πρόκριση στον όμιλό τους στον οποίο επίσης συμμετέχουν οι: Ουκρανία, Ισλανδία και Αζερμπαϊτζάν.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 