Χωρίς Μπακάκη, Ζέκα και Μήτρογλου η πρώτη προπόνηση της Εθνικής

Χωρίς Μπακάκη, Ζέκα και Μήτρογλου η πρώτη προπόνηση της Εθνικής

Ο Μίχαελ Σκίμπε είδε τρεις παίκτες να μην ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας εν όψει Nations League.

Ο Μίχαελ Σκίμπε είδε τρεις ποδοσφαιριστές του να μην ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας εν όψει της πρεμιέρας της στη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA, το Nations League. Το Σάββατο (08/09, 21:45) η Γαλανόλευκη αντιμετωπίζει την Εσθονία στο Ταλίν και την Τρίτη (11/09, 21:45) την Ουγγαρία.

Ο λόγος, λοιπόν, για τους Κάρλος Ζέκα, Μιχάλη Μπακάκη και Κώστα Μήτρογλου. Οι δύο πρώτοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, τους οποίους αναμένεται να έχουν ξεπεράσει μέχρι το προσεχές Σάββατο, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση για προληπτικούς λόγους. Στην πιο δύσκολη θέση βρίσκεται ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ, ο οποίος ωστόσο ευελπιστεί να προλάβει την αναμέτρηση απέναντι στους Εσθονούς.

Τέλος, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν συμμετείχε μόνο στο δίτερμα προς το τέλος του προγράμματος, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω, καθότι προέρχεται από το δύσκολο εκτός έδρας ματς της Άρσεναλ με αντίπαλο την Κάρντιφ (νίκη με 3-2 υπέρ των Κανονιέρηδων), όπου αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ