Εθνική Δανίας: 11άδα με δεσμοφύλακα, μαθητές, Youtuber και άνεργο!

Εθνική Δανίας: 11άδα με δεσμοφύλακα, μαθητές, Youtuber και άνεργο!

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Δανίας βρίσκονται σε απεργία και έτσι τη θέση τους παίρνουν τα μέλη της αντίστοιχης ομάδας του Futsal. Μόνο που τα μέλη της οποίας βιοπορίζονται από άλλα επαγγέλματα και όχι από το ποδόσφαιρο!

Θα το δούμε κι αυτό… Η απεργία στην οποία έχουν «κατέβει» οι παίκτες της Εθνικής ομάδας της Δανίας θέτει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ενόψει του Ntations Cup. Κι αυτό καθώς τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα αντικαταστήσουν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας Futsal της Δανίας, οι οποίοι όμως είναι ερασιτέχνες!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τερματοφύλακας Λάρσεν είναι σύμβουλος πωλήσεων, ενώ ο αμυντικός Μπόμελουντ είναι μαραγκός! Προχωρώντας στην 11άδα θα δούμε οτι ο στόπερ Μπάνις στο πραγματικό επάγγλεμα είναι σύμβουλος, ενώ ο τρίτος κεντρικός αμυντικός Σκράερ είναι ακόμη μαθητής λυκείου!

Συνεχίζοντας στη μεσαία έχουμε τον Κέμπελ που είναι οικοδόμος, ο Βόλεσεν είναι μαθητής, ο Γιόργκενσεν δεσμοφύλακας, ενώ ο Γιόχανσον δηλώνει… Youtuber!

Στον χώρο της επίθεσης συναντάμε έναμ μηχανικός πλοίων, έναν πωλητή και ένα άνεργος (Χολμ), ο οποίος προφανώς αφού δεν έχει δουλειά εξασκεί το χόμπι του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο τεστ για τους ερασιτέχνες Δανούς δίνεται απόψε (5/9) σε φιλικό παιχνίδι με τη Σλοβακία και μένει να δούμε το κατά πόσο θα τα καταφέρουν οι Δανοί οι οποίοι βγάζουν τα προς το ζην από άλλες εργασίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ