Τα πλάνα του Σκίμπε για το ματς με την Εσθονία

Τα πλάνα του Σκίμπε για το ματς με την Εσθονία

Αυτά είναι τα πλάνα του Μίχαελ Σκίμπε εν όψει της πρεμιέρας της Εθνικής ομάδας στο Nations League, με αντίπαλο την Εσθονία.

Η Εθνική Ελλάδας θα δώσει το «παρών» στη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA, το Nations League, αφού το προσεχές Σάββατο (08/09, 21:45) θα αντιμετωπίσει την Εσθονία στο Ταλίν και την Τρίτη (11/09, 21:45) την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Ο Μπακάκης πλέον υπολογίζεται, όμως παρά το αυτό και λόγω της πιθανής ανετοιμότητας του δεξιού μπακ της ΑΕΚ, δεν είναι δεδομένο ότι ο Μίχαελ Σκίμπε θα τον προτιμήσει για την αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τους Εσθονούς, με τον Τοροσίδη να διεκδικεί τη θέση.

Το σχήμα αναμένεται να είναι το 4-2-3-1. Ο Καρνέζης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της Γαλανόλευκης. Οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς θα είναι στο κέντρο της άμυνας, ενώ για τη θέση του αριστερού μπακ αναμένεται να δώσουν μάχη οι Λυκογιάννης και Τζαβέλλας.

Όσο για τον άξονα, εκεί θα βρίσκεται σίγουρα ο Ζέκα και κατά τ’ άλλα θέσεις διεκδικούν οι Μπουχαλάκης, Τζιόλης και Κουρμπέλης. Στη θέση πίσω από τον φορ θα βρεθεί ο Φορτούνης, αν και δεν αποκλείεται το σενάριο να δούμε τον Πέλκα να ξεκινά, στην κορυφή ο Μήτρογλου, ενώ για τα δύο άκρα της γραμμής κρούσης θα προτιμηθούν δύο εκ των Τ. Δώνη, Μάνταλο και Μπακασέτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ