Κρόος : «Ο Σανέ μπορεί να λάμψει στον κόσμο»

Κρόος : «Ο Σανέ μπορεί να λάμψει στον κόσμο»

Ο Τόνι Κρόος αποθέωσε τον Λερόι Σανέ σε δηλώσεις του τονίζοντας ότι άσος της Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της Γερμανίας.

«Αν διορθώσει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του τότε μπορεί να γίνει ο ηγέτης της εθνικής Γερμανίας και ένας από τους κορυφαίους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο». Αυτή είναι η εκτίμηση του Τόνι Κρόος για τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, Λερόι Σανέ. Ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αποκλείστηκε από την αποστολή της «μάνσαφτ» στο Μουντιάλ της Ρωσίας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιοακίμ Λεβ, αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία στα παιχνίδια για το το Nations League, τη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA.

«Ο Λερόι είναι μια σπάνια περίπτωση, καθώς το ταλέντο του είναι εκπληκτικό, αλλά μερικές φορές τον προδίδει ο χαρακτήρας του», δήλωσε σχετικά ο Κρόος και συμπλήρωσε: «Είναι μια ιδιάζουσα προσωπικότητα. Κανείς δεν μπορεί να τον καταλάβει σε κάποιες περιπτώσεις. Οι φίλαθλοι δεν καταλαβαίνουν το στιλ του, καθώς όταν τον βλέπει κανείς δεν καταλαβαίνει αν η ομάδα του έχασε ή κέρδισε. Μπορεί να λάμψει στον κόσμο, αλλά πρέπει να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση του, ενώ θα πρέπει να δουλέψει και σε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ