Ανανεώθηκε επίσημα η συνεργασία με Τσάνα

Ανανεώθηκε επίσημα η συνεργασία με Τσάνα

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε την Πέμπτη (06/09) και μεταξύ άλλων πάρθηκε η απόφαση ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Κώστα Τσάνα

Με πλήρη σύνθεση συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, παρουσία του ανεξαρτήτου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA Πετρ Φούσεκ και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης FIFA/UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι και Μάριου Γεωργίου.

Κατά την συνεδρίαση πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

Ανανεώθηκε για ακόμη ένα χρόνο η συνεργασία της Ομοσπονδίας με τον προπονητή Κώστα Τσάνα, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική Ανδρών.

Σχετικά με τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, οι προκηρύξεις της Football League και της Γ΄ Εθνικής, στο άρθρο που αναφέρεται στη δημιουργία της Football League περιόδου 2019-20, θα επικαιροποιηθούν και επικυρωθούν μετά τη λήψη οριστικής απόφασης από τη Super League, αναφορικά με τη δυνατότητα συμμετοχής των Β΄ ομάδων των ΠΑΕ στο πρωτάθλημα αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση θα προβλεφθεί η άνοδος τεσσάρων (4) από τους οκτώ (8) δευτεραθλητές της Γ΄ Εθνικής, με βάση όσα προβλέπει ο Κ.Α.Π.

Οι αμοιβές των Αξιωματούχων Αγώνων της Super League και της Football League θα καταβάλλονται σε μηνιαία βάση, προκαταβολικά, σε ειδικό λογαριασμό της Ε.Π.Ο., προκειμένου να εκδίδονται τα αντίστοιχα εργόσημα από την Ομοσπονδία και στη συνέχεια να εξοφλούνται οι αμοιβές. Ειδικά για τις πρώτες 5 αγωνιστικές της Super League, το σύνολο των αμοιβών θα καταβληθεί έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2018. Η πληρωμή του κόστους διαιτησίας των αγώνων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων με το προαναφερθέν σύστημα καθιερώνεται ως πάγια πολιτική της Ομοσπονδίας.

Ακόμη, εγκρίθηκε ο σχεδιασμός της Επιτροπής Διοργανώσεων για τον καταρτισμό των ομίλων του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Τέλος, επικυρώθηκαν οι συνθέσεις των Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο. και των επαγγελματικών λιγκών, μετά τα αποτελέσματα της εκλογικής Γ.Σ. της 27ης Αυγούστου 2018. Οι συνθέσεις έχουν ως εξής:

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Ο. – τακτικά μέλη:
Ασπρογέρακας Ιωάννης, Ιωσηφίδου Δέσποινα, Ζιάκας Βασίλειος, Μέγγουλη Αντωνία, Αλεξοπούλου Κωνσταντίνα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ SUPER LEAGUE – τακτικά μέλη:
Μάρκου Χριστόφορος, Τσαγκιά Μαρία

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ FOOTBALL LEAGUE – τακτικά μέλη:
Μαντάς Βασίλειος, Μασιάλας Θωμάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ