Μπάσα και Μάβραϊ νίκησαν τον Νάτχο (vid)

Μπάσα και Μάβραϊ νίκησαν τον Νάτχο (vid)

Νίκη για την Αλβανία επί του Ισραήλ για το Nations League με σκορ 1-0, χάρη σε «γκολάρα» του Τζάκα. Αγωνίστηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη και ο μέσος του Ολυμπιακού.

Αλβανία και Ισραήλ αναμετρήθηκαν για την 1η αγωνιστική του Nations League, με τους Αλβανούς να επικρατούν με 1-0 ( στην Ελμπασάν Αρένα), χάρη σε εξαιρετικό τέρμα που σημείωσε ο Ταουλάντ Τζάκα της Βασιλείας στο 55’.

Οσο για τους «δικούς» μας, ο Μίγκεν Μπάσα του Άρη αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο όπως έκρινε ο προπονητής του Κριστιάν Πανούτσι. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής των κίτρινων δέχθηκε μια κίτρινη κάρτα στο 9ο λεπτό.

Χρόνο συμμετοχής πήρε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο Μέργκιμ Μάβραϊ. Ο 32χρονος στόπερ πέρασε στο ματς στο 84’ αντί του Βέσελι προκειμένου να δώσει ανάσες στην άμυνα ώστε η ομάδα του να κρατήσει το προβάδισμα που είχε.

Εξάλλου o Μπίμπαρς Νάτχο, αν κι ακόμη δεν βρίσκεται στο 100% των δυνατοτήτων του χρησιμοποιήθηκε σε ολόκληρο το ματς. O 30χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν μάλιστα αρχηγός της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ