Χωρίς τον κορυφαίο παίκτη της η Εσθονία κόντρα στην Ελλάδα

Χωρίς τον κορυφαίο παίκτη της η Εσθονία κόντρα στην Ελλάδα

Πλήγμα για την Εσθονία εν όψει του αγώνα με την Εθνική Ελλάδας, καθώς έγινε γνωστό πως ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ, Ράγκναρ Κλάβαν, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Χωρίς τον αρχηγό και (κατά γενική ομολογία) κορυφαίο ποδοσφαιριστή της θα αγωνιστεί η Εσθονία απέναντι στην Εθνική Ελλάδας το βράδυ του Σαββάτου (08/09, 21:45), πράγμα που έγινε γνωστό δια στόματος του ομοσπονδιακού τεχνικού των Εσθονών, Μάρτιν Ρέιμ.

Ο λόγος για τον Ράγκναρ Κλάβαν, ο οποίος μέχρι πέρυσι άνηκε στη Λίβερπουλ και κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο παραχωρήθηκε στην Κάλιαρι έναντι 1.300.000 ευρώ. Είναι 32χρονος κεντρικός αμυντικός, που με όπλο τη σωματοδομή και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του αποτελεί την πιο σταθερή μονάδα των Εσθονών τα τελευταία χρόνια, εντούτοις αυτήν την περίοδο ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Ο 26χρονος στόπερ της Σάρπσμποργκ, Γιόνας Ταμν, αναμένεται να πάρει τη θέση του Κλάβαν στο αρχικό σχήμα και φυσικά να αναλάβει, μαζί με τον Άρτουρ Πικ, το έργο να περιορίσουν τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος πρόκειται να τοποθετηθεί στην κορυφή της Γαλανόλευκης επίθεσης από τον Μίχαελ Σκίμπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ