Φινλανδία – Ουγγαρία 1-0

Φινλανδία – Ουγγαρία 1-0

Με γκολ του Τεέμου Πούκι και τον Ρόμπιν Λουντ σε θέση βασικού, η Φινλανδία κέρδισε με 1-0 την Ουγγαρία στο άλλο ματς του ομίλου της Εθνικής Ελλάδας.

Η Φινλανδία του Τεέμου Πούκι και Ρόμπιν Λουντ, οι οποίοι φυσικά αγωνίστηκαν σε θέσεις βασικών, ήταν καλύτερη από την Ουγγαρία στο άλλο ματς του δεύτερου ομίλου της League C του Nations League, γκρουπ στο οποίο ανήκει και η Εθνική Ελλάδας.

Ο Πούκι ήταν ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, σημειώνοντας γκολ μόλις στο 7ο λεπτό. O επιθετικός που παλαιότερα είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό βγήκε στα πλάγια με ωραία κίνηση, ντρίμπλαρε για να πατήσει με υπέροχο τρόπο στην ουγγρική περιοχή και πλάσαρε για το 1-0.

Οι Ούγγροι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος και έφτασαν σε ορισμένες ευκαιρίες, εντούτοις δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ, με συνέπεια να δεχθούν την ήττα στο ντεμπούτο τους στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Μάρκου Καρνέβα θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδας στις 15 Οκτωβρίου στο ίδιο γήπεδο και στις 15 Νοεμβρίου επί ελληνικού εδάφους. Όσο για την Ουγγαρία, η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε θα τεθεί αντιμέτωπη με εκείνη την προσεχή Τρίτη (11/09, 21:45) στη Βουδαπέστη.

Φινλανδία (Μάρκου Καρνέβα): Χραντέτσκι, Ράιταλα, Αράγιουρι, Τόιβιο, Ούρονεν (45+1′ Γκράνλουντ), Λουντ, Σίλερ (63′ Σπαρβ), Κάουκο, Σόιρι (85′ Τέιλορ), Τουόμινεν, Πούκι.

Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι): Γκουλάτσι, Λόβρεντσιτς, Λανγκ, Κάνταρ, Φιόλα, Πάτκαϊ, Στίεμπερ (54′ Βάργκα), Κλάινχάισλερ, Κόβατς (61′ Κάλμαρ), Ρ. Σάλαϊ (73′ Έπελ), Α. Σάλαϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ