Με νίκες προχώρησαν Δανία, Βουλγαρία και Γεωργία (vid)

Με νίκες προχώρησαν Δανία, Βουλγαρία και Γεωργία (vid)

Συνεχίζονται και σήμερα οι αναμετρήσεις για το Nations League με τη Δανία και τη Βουλγαρία να πετυχαίνουν τις σημαντικότερες νίκες κόντρα σε Ουαλία (2-0) και Νορβηγία (1-0) αντίστοιχα.

Η Δανία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Nations League, υποδέχτηκε την Ουαλία για τον 2ο Όμιλο. Οι Δανοί ήταν καλύτεροι από τον Γκάρεθ Μπέιλ και την παρέα του, στο ματς που ο αστέρας της Ρεάλ φόρεσε για πρώτη φορά από την αρχή το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Το σκορ άνοιξε ο Κρίστιαν Έρικσεν στο 32’ μετά από ασίστ του Ντάλσγκααρντ, για να κλείσει ο ίδιος το σκορ στο 63’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 63’ κάνοντας το 2-0.

 

Για τον 3ο Όμιλο της διοργάνωσης είχαμε και την αναμέτρηση της Βουλγαρίας κόντρα στη Νορβηγία, με τους Βούλγαρους να κάνουν το 2/2 με γκολ του Βασίλεφ στο 59’, σε μια αναμέτρηση όπου οι Νορβηγοί έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Νόρντβαϊτ στο 88’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Για τους Νορβηγούς έπαιξε βασικός ολόκληρο το 90λεπτο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού που έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη χρονιά με τους ερυθρόλευκους και κέρδισε θέση βασικού στην Εθνική της χώρας του.

Τέλος στον 4ο Όμιλο είχαμε δύο αναμετρήσεις με τη Γεωργία να κάνει και αυτή το 2/2 μετά τη νίκη της επί της Λετονίας με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Οκριασβίλι στο 77’ για το τελικό 1-0, ενώ η FYROM, επικράτησε με 2-0 της Αρμενίας με τον Αλιόσκι να κάνει το 1-0 με πέναλτι και τον πολύπειρο Πάντεφ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο59’.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ