Μασκότ της Γαλλίας ο χαμογελαστός Καντέ (vids)

Μασκότ της Γαλλίας ο χαμογελαστός Καντέ (vids)

O Ενγκολό Καντέ, εκτός από υπεραπαραίτητος παίκτης για τον Ντεσάμπ, είναι και μακράν του δεύτερου ο πιο αγαπητός τόσο εντός της ομάδας όσο και στους Γάλλους οπαδούς, όπως φάνηκε μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Ολλανδία.

Ο Καντέ, όπου και να έχει αγωνιστεί, γίνεται πολύ γρήγορα απαραίτητος στις ομάδες του. Ειδικά η θητεία του στο αγγλικό πρωτάθλημα τον έχει εκτινάξει και του εξασφάλισε τη συμμετοχή στη βασική 11άδα των πρωταθλητών κόσμου.

Εκτός όμως από τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά σαν ποδοσφαιριστής, ο Γάλλος αμυντικός χαφ έχει κάτι που πολύ δύσκολα συναντάται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι απίστευτα ταπεινός, ανιδιοτελής και καλοσυνάτος σαν χαρακτήρας, όπως έχουμε δει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Η Γαλλία χτες νίκησε την Ολλανδία για τη 2η αγωνιστική του Nations League με τους Γάλλους ποδοσφαιριστές να στήνουν πάρτι μετά τη νίκη τους μπροστά από την κερκίδα, χορεύοντας, τραγουδώντας και σηκώνοντας τον Καντέ στα χέρια, με τον μικρόσωμο χαφ να έχει… καρφιτσωμένο στα χείλη του το χαμόγελο-σήμα κατατεθέν του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ