Μάρκος Αλόνσο : 37 χρόνια μετά, ντεμπούτο και νίκη στο ίδιο γήπεδο με τον πατέρα του

Μάρκος Αλόνσο : 37 χρόνια μετά, ντεμπούτο και νίκη στο ίδιο γήπεδο με τον πατέρα του

37 χρόνια και 167 μέρες μετά το ντεμπούτο του πατέρα του με την εθνική Ισπανίας, ο Μάρκος Αλόνσο έκανε ντεμπούτο με τους Φούριας Ρόχας, κόντρα στην ίδια ομάδα, στο ίδιο γήπεδο και πετυχαίνοντας νίκη με ίδιο σκορ!

Ένα αξέχαστο βράδυ, το οποίο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τον γέμισε περηφάνια, αλλά και ανάμεικτα συναισθήματα, βίωσε ο Μάρκος Αλόνσο το περασμένο Σάββατο (08/09), καθότι οι συγκυρίες τον έφεραν σε μία σπάνια, αν όχι ανεπανάληπτη θέση.

Ο αριστερός μπακ της Τσέλσι έκανε ντεμπούτο σε επίσημο ματς και μάλιστα ως βασικός με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας, με αντίπαλο την αντίστοιχη της Αγγλίας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Nations League, με τον Λουίς Ενρίκε να κάθεται για πρώτη φορά στην άκρη του ισπανικού πάγκου. Προφανώς, αυτό από μόνο του δεν προκαλεί κάποια εντύπωση, ειδικότερα αν λάβουμε υπόψη την εξέλιξη του 27χρονου κατά τη θητεία του στους Μπλε του Λονδίνου και δη υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε τα τελευταία δύο χρόνια.

Το γεγονός που προκαλεί ένα μικρό σοκ είναι το εξής: πριν 37 χρόνια και 167 ημέρες, ο πατέρας του, Μάρκος Αλόνσο Πένια, είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τους Φούριας Ρόχας, επίσης κόντρα στα Τρία Λιοντάρια και επίσης στο στάδιο Γουέμπλεϊ! Μάλιστα, οι δύο συγκεκριμένες νίκες, και τώρα και τότε με 2-1 υπέρ των Ισπανών, είναι οι μοναδικές στην ιστορία τους στο εν λόγω γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ