Τσεχία – Ελλάδα 1-2

Τσεχία – Ελλάδα 1-2

Η Εθνική Ελπίδων πέρασε και από την Τσεχία νικώντας με 2-1 και διατήρησε το +3 από την Κροατία

Η Εθνική Ελπίδων νίκησε και στην Τσεχία με 2-1 και διατήρησε το προβάδισμα τριών βαθμών από τους δεύτερους Κροάτες. Τα εκπληκτικής ομορφιάς γκολ του Δημήτρη Λημνιού στο 44′ και του Κώστα Τσιμίκα 56′ χάρισαν τη νίκη στην ομαδάρα του Αντώνη Νικοπολίδη.

Η Εθνική συνεχίζει την «τρελή» πορεία της, παραμένοντας αήττητη με μοναδική γκέλα το εντός έδρας 1-1 απέναντι στην Κροατία που βρίσκεται στο κατόπι της. Η Ελλάδα απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι μια πολύ σωστά δομημένη ομάδα, υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή Αντώνη Νικοπολίδη και νίκησε για ακόμη ένα παιχνίδι.

Το προβάδισμα στο παιχνίδι πήρε η «γαλανόλευκη» με πολύ όμορφο σόλο του Λημνιού στο 44ο λεπτό. Οι Τσέχοι αντέδρασαν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Τάκατς ισοφάρισε σε 1-1 στο 50ο λεπτό. Η Εθνική αντέδρασε άμεσα όμως και ξαναπήρε κεφάλι έξι λεπτά αργότερα με πολύ καλό σουτ του Τσιμίκα, με το δεξί μάλιστα, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Κραλ αφού πρώτα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΣΕΧΙΑ: Στάνιεκ, Ματέγιου, Κούλιανεκ (67’ Τρούμπατς), Χάσεκ (67’ Κβετ), Πούλκραμπ, Τάκατς, Χέλεσιτς, Κραλ, Μάτουσεκ, Λίσκα, Λάντρα (79’ Ζάγιτς

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Πασαλίδης, Νικολάου, Καραχάλιος, Βέργος (64’ Κωτσόπουλος), Λάμπρου (74’ Μανθάτης), Ανδρούτσος, Χατζηδιάκος, Λημνιός (87’ Κυριακόπουλος)

Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής

  1. Ελλάδα 22
  2. Κροατία 19
  3. Τσεχία 13
  4.  Λευκορωσία 11
  5.  Μολδαβία 7
  6. Σαν Μαρίνο 0

Το 0-1 του Λημνιού

Το 1-2 του Τσιμίκα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ