Αυτή είναι η 11άδα της Εθνικής

Αυτή είναι η 11άδα της Εθνικής

To10.gr αποκαλύπτει και αναλύει γιατί ο Σκίμπε… το αλλάζει τρεις νύχτες μετά τη νίκη στο Τάλιν επί της Εσθονίας. Τρεις αλλαγές από τον Γερμανό τεχνικό που πλέον πάει σε ένα ξεκάθαρο 4-2-3-1. Ποιοι μένουν στον πάγκο, ποιοι βγαίνουν στη πρώτη γραμμή.

Με νίκη ξεκίνησε η Εθνική ομάδα στο Nations League, αλλά ο Σκίμπε τα άκουσε τα σχολιανά του. Η επιλογή του να αντικαταστήσει τον τραυματία Μήτρογλου με τον Μπακασέτα και να δώσει στον άσο της ΑΕΚ… υποχρεώσεις σέντερ φορ, όπως και να το δει κανείς άνοιξε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Για το τι τέλος πάντων είναι λογικό και τι παράλογο.

Τον έπιασε όμως τον παλμό ο Γερμανός που αν μη τι άλλο αποδεικνύεται και έξυπνος και ενημερωμένος. Η απόφαση του για την αποψινή 11άδα αν μη τι άλλο λέει πολλά. Την εντεκάδα που to10.gr αποκαλύπτει όντας πιστό στις… συνήθειες του.

Πως θα αντιμετωπίσουμε λοιπόν την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη; Με μια κλασική εκδοχή 4-2-3-1 που αφήνει στον πάγκο τόσο τον Πέτρο Μάνταλο όσο και τον Μπάμπη Λυκογιάννη (που μάλλον ήταν ο χειρότερος όλων στο Τάλιν). Εκτός έμεινε και ο τραυματίας Κώστας Μήτρογλου, αλλά αυτή τη φορά τον αντικαθιστά επιθετικός. Ο Τάσος Δώνης που αν μη τι άλλο μπορεί να διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μήτρογκολ αλλά τέλος πάντων είναι κανονικός επιθετικός.

Ποιες είναι οι επιλογές του προπονητή; Μπάρκας μπροστά από την εστία. Με Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Τζαβέλα στην τετράδα της άμυνας καθώς ο έμπειρος αριστερός μπακ επιστρέφει. Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Κουρμπέλη- Μπουχαλάκη συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε κόντρα στην Εσθονία και μπροστά τους φυσικά θα είναι ο Κώστας Φορτούνης. Στις δύο πτέρυγες τώρα, ο Πέλκας παραμένει αριστερά ενώ δεξιά έρχεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που και περισσότερο… γκολ έχει από τον Μάνταλο και που τέλος πάντων μπορεί να δώσει επιθετικό πλάτος όταν και αν χρειαστεί. Στην κορυφή ξαναλέμε πως είναι ο Τάσος Δώνης της Στουτγάρδης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ