Φινλανδία – Εσθονία 1-0

Φινλανδία – Εσθονία 1-0

Ο Τέεμου Πούκι πέτυχε και το δεύτερο γκολ της Φινλανδίας στο Nations League, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη κόντρα στην Εσθονία και την πρώτη θέση του ομίλου της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Τέεμου Πούκι ήταν ξανά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Φινλανδίας, καθώς με γκολ του επιθετικού της Νόριτς κέρδισε με 1-0 την Εσθονία, πήρε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς και φυσικά βρίσκεται μόνη, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της Εθνικής Ελλάδας στη League C.

Ο 28χρονος κινήθηκε ωραία στο πρώτο δοκάρι και εκτέλεσε για το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ενώ ο Γιάσε Τουόμινεν είχε δοκάρι στο 28ο λεπτό. Οι Φινλανδοί είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατέκτησαν δίκαια το «τρίποντο».

Η ομάδα του Μάρκου Κανέρβα έβαλε τα θεμέλια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του γκρουπ, ωστόσο την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε στο «Γ. Καραϊσκάκης», παιχνίδι στο οποίο η Γαλανόλευκη θα στοχεύσει στη νίκη, προκειμένου να θέσει εκ νέου τον εαυτό της σε θέση οδηγού στον όμιλο.

Φιναλνδία: Χραντέτσκι, Γκράνλουντ (76′ Βάισανεν), Αράγιουρι, Τόιβιο, Ράιταλα, Σόιρι, Σπαρβ, Σίλερ, Λουντ (87′ Καργιαλάινεν), Πούκι (90′ Κάουκο), Τουόμινεν.

Εσθονία: Ακσάλου, Τενίστε, Ταμν, Μετς, Κλάβαν, Καλάστε, Ογιάμαα, Βασίλιεβ, Ντμιτρίεβ (77′ Αντόνοβ), Λουτς (77′ Άνιερ), Ζενιόβ (87′ Πούρζε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ