Λάζαρος : «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, σκληρό παιχνίδι από τους Ούγγρους»

Λάζαρος : «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, σκληρό παιχνίδι από τους Ούγγρους»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξήγησε το τι δεν πήγε καλά στην Εθνική. Στάθηκε στο σκληρό παιχνίδι των Ούγγρων, αλλά και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες από ελληνικής πλευράς.

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Εθνικής, απέδωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος την κακή ήττα με 1-2 από την Ουγγαρία. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού στάθηκε επίσης και στο σκληρό παιχνίδι και τα χτυπήματα των Ούγγρων, τονίζοντας ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αδικήθηκε από τον διαιτητή ως προς αυτό.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είπε στην κάμερα της COSMOTE TV: Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες και προσπαθήσαμε να βγάλουμε την ποιότητά μας. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Δείξαμε πως έπρεπε να βρούμε τον ρυθμό μας. Είπα και πριν ότι έπρεπε να βγουν και κάποιες κάρτες παραπάνω για να προστατευθούμε και εμείς.

Δεχόμασταν κάποια σκληρά μαρκαρίσματα και εκτός φάσης. Αδικηθήκαμε λίγο από τον διαιτητή ως προς αυτό. Δεν το λέω ως δικαιολογία. Δεν ξέρω εάν μπορούμε να γίνουμε πιο σκληροί. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ