Ο Ομπαμεγιάνγκ διέψευσε πως ο πατέρας του ανέλαβε την Γκαμπόν

Ο Ομπαμεγιάνγκ διέψευσε πως ο πατέρας του ανέλαβε την Γκαμπόν

Ο συμπαίκτης του Παπασταθόπουλου και του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ διέψευσε πως ο πατέρας του, Πιέρ Φρανσουά Ομπάμε Εγιάνγκ, ανέλαβε μαζί με τον πρώην διεθνή άσο, Ντανιέλ Κουζέν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γκαμπόν.

Εξελίξεις και μάλιστα σοβαρές, σημειώθηκαν αναφορικά με τους νέους προπονητές στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γκαμπόν. Με μία «σκληρή» ανακοίνωση, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, διέψευσε πως ο πατέρας του, Πιέρ Φρανσουά Ομπάμε Εγιάνγκ, ανέλαβε -μαζί με τον πρώην διεθνή άσο Ντανιέλ Κουζέν- το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της αφρικανικής χώρας.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Άρσεναλ, δήλωσε πως πράγματι υπήρξε σχετική επαφή του πατέρα του με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, όμως αφενός εκείνη την ημέρα ήταν ασθενής και αφετέρου ζήτησε προθεσμία για να απαντήσει. Κάτι που έκανε την επομένη, αρνούμενος την πρόταση.

«Αντιλαμβάνεσθε, πλέον, γιατί έχω προβλήματα μαζί σας; Και γιατί δεν θέλω να ξαναέρθω στην εθνική ομάδα;», τόνισε χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτηση στο Twitter ο έμπειρος επιθετικός και πρόσθεσε: «Όταν θα έλθει η στιγμή που οι παράγοντες της ομοσπονδίας, θα πάψουν να συμπεριφέρονται ερασιτεχνικά, τότε θα έλθουν καλύτερες ημέρες για την εθνική ομάδα, καθώς επίσης και τα θετικά αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ