Στην προεπιλογή της Πορτογαλίας ο Ποντένσε!

Στην προεπιλογή της Πορτογαλίας ο Ποντένσε!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του άσου του Ολυμπιακού δεν πέρασαν απαρατήρητες με τον Φερνάντο Σάντος να τον συμπεριλαμβάνει στην προεπιλογή της εθνικής Πορτογαλίας!

Ο Ποντένσε κάνει εξαιρετική σεζόν στους ερυθρόλευκους με τον Φερνάντο Σάντος να του ανοίγει την πόρτα της εθνικής Πορτογαλίας! Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης έχει παρακολουθήσει εκτενώς τους αγώνες του Ποντένσε με τα ερυθρόλευκα και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος βάζοντας τον στα πλάνα του.

Για αυτό και ο Ποντένσε βρίσκεται πλέον στην στην προεπιλογή της Εθνικής Πορτογαλίας για τα ματς του Οκτωβρίου και συγκεκριμένα για το εκτός έδρας ματς με την Πολωνία για το Nations League στις 11 Οκτωβρίου και το εκτός έδρας φιλικό με τη Σκωτία τρεις μέρες αργότερα.

Σαφέστατα πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία για τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού που ήξερε πως μέσα απο την παρουσία του στους ερυθρόλευκους θα βρει ξανά τον δρόμο για την «εκτίναξη» της καριέρας του. Πολύ γρήγορα οι πολύ καλές εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό του ανοίγουν την πόρτα της εθνικής Πορτογαλίας με τον Σάντος να είναι δεδομένο πως τον έχει στα πλάνα του και πως πολύ σύντομα θα του δώσει τις ευκαιρίες που αξίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ