Στην Εθνική Σερβίας Πρίγιοβιτς και Βούκοβιτς (pic)

Στην Εθνική Σερβίας Πρίγιοβιτς και Βούκοβιτς (pic)

Ο Μλάντεν Κρίσταϊτς κάλεσε τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και τον αμυντικό του Ολυμπιακού για τις αναμετρήσεις του Nations League.

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Σερβίας για τα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Ρουμανία για το Nations League κλήθηκαν οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού βρίσκονται στις επιλογές του τεχνικού των Πλάβι, Μλάντεν Κρίσταϊτς, για τις αναμετρήσεις που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 11 και 14 Οκτωβρίου.

Οι δύο άσοι των ελληνικών ομάδων είχαν κληθεί στην αποστολή της Σερβίας και στα παιχνίδια που έγιναν στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά μόνο ο Πρίγιοβιτς αγωνίστηκε με το εθνόσημο και αυτός μόλις για 10 λεπτά απέναντι στη Ρουμανία.

Αναλυτικά η αποστολή των Σέρβων:

Τερματοφύλακες: Μάρκο Ντιμίτροβιτς, Πέντραγκ Ραΐκοβιτς, Αλεξάνταρ Γιοβάνονβιτς.

Αμυντικοί: Αντόνιο Ρουκάβινα, Ούρος Σπάχιτς, Νίκολα Μιλένκοβιτς, Γιάγκος Βούκοβιτς, Μιλός Βελίκοβιτς, Αλεξάνταρ Κολάροφ, Μίλαν Ρόντιτς.

Μέσοι: Νεμάνια Μάτιτς, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, Σάσα Λούκιτς, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Νέναντ Κρίστισιτς, Μπράνκο Γιόβιτσιτς, Ντούσαν Τάντιτς, Φίλιπ Κόστιτς, Αντέμ Λιάγιτς, Άντριγια Ζίφκοβιτς, Νεμάνια Ράντονιτς, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Επιθετικοί: Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ