Τέλος από την εθνική Ρωσίας ο Ακινφέεφ

Τέλος από την εθνική Ρωσίας ο Ακινφέεφ

Ο Ιγκόρ Ακινφέεφ που έπαιξε χωρίς διακοπή στην εθνική Ρωσίας από το 2004, όταν ήταν 18 ετών αποφάσισε να σταματήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Ιγκόρ Ακινφέεφ ανακοίνωσε κι επίσημα πως αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα της Ρωσίας έπειτα από 111 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος. «Κάθε ιστορία έχει μία αρχή κι ένα τέλος. Και ορίστε, η δική μου ιστορία με την εθνική ομάδα, λογικά έφθασε στο τέλος της», αναφέρει σχετικά στην τοποθέτηση του. Η σχετική δήλωση, αναρτήθηκε στις ιστοσελίδες της ρωσικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου αγωνίζεται ο έμπειρος τερματοφύλακας και μάλιστα έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2022.

Ο Ακινφέεφ έπαιξε χωρίς διακοπή στην εθνική Ρωσίας από το 2004, όταν ήταν 18 ετών, ενώ σήμερα «πατάει» στα 32 και δηλώνει: «Ηταν μέγιστη τιμή να ηγούμαι της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ που φιλοξενήσαμε. Και για να είμαι ειλικρινής, είναι κάτι που είχα ονειρευθεί. Σταματώ από την εθνική με καθαρή συνείδηση. Αυτήν την στιγμή στην Ρωσία, υπάρχει μία νέα και πολλά υποσχόμενη γενιά».

Εφ΄ όσον τελικά ισχύει η επιλογή του Ακινφέεφ, η Ιστορία θα γράψει πως ο τελευταίος του αγώνα με την εθνική Ρωσίας, ήταν ο προημιτελικός του Μουντιάλ, που διεξήχθη στις 7 Ιουλίου και έληξε χωρίς νικητή (2-2) με τους Κροάτες να προκρίνονται μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ