Σάντος: «Γνωρίζω καλά τον Κριστιάνο και πιστεύω ότι δε θα διέπραττε ποτέ τέτοιο έγκλημα»

Σάντος: «Γνωρίζω καλά τον Κριστιάνο και πιστεύω ότι δε θα διέπραττε ποτέ τέτοιο έγκλημα»

Την άποψη ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορούσε να κάνει για αυτό που κατηγορείται, δηλάδη για τον βιασμό που τον έχει κατηγορήσει η 34χρονη, εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος.

Την πεποίθηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορούσε να έχει διαπράξει τον βιασμό προ δεκαετίας με τον οποίο κατηγορείται, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.

Πιο αναλυτικά, ο πρώην τεχνικός της εθνικής μας ομάδας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε την αποστολή για τα παιχνίδια με Πολωνία και Σκωτία τα εξής: ««Γνωρίζω καλά τον Κριστιάνο και πιστεύω ότι δεν θα διέπραττε ποτέ ένα έγκλημα σαν αυτό»

Ο αστέρας της Γιουβέντους και της Πορτογαλίας δεν θα ενισχύσει την εθνική του ομάδα, αφού όπως υπογράμμισε ο Σάντος, ο 33χρονος άσος μίλησε με τον πρόεδρο της πορτογαλικής Ομοσπονδίας για να καταλήξουν ποιο είναι το καλύτερο για εκείνον.

«Συμφωνήσαμε να μην είναι σε αυτές τις δύο αποστολές, σε αυτή και του Νοέμβρη. Δεν θα δώσω λεπτομέρειες. Απλά μετά τη συνομιλία κατανοήσαμε ότι δεν θα ήταν δυνατόν να καλέσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο» πρόσθεσε στο τέλος ο Πορτογάλος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ