Σκίμπε: «Έχω μιλήσει με Βλαχοδήμο, θα πάρουν την απόφαση οι FIFA και UEFA»

Σκίμπε: «Έχω μιλήσει με Βλαχοδήμο, θα πάρουν την απόφαση οι FIFA και UEFA»

Ο Μίχαελ Σκίμπε ρωτήθηκε για το θέμα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, τονίζοντας ότι ο ίδιος έχει μιλήσει με τον παίκτη αλλά την απόφαση αν θα αγωνιστεί με τα χρώματα της «γαλανόλευκης» θα την πάρουν οι FIFA και OYEFA,

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος σχολίασε ο Μίχαελ Σκίμπε σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη της προπόνησης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ματς κόντρα στην Ουγγαρία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι έχει μιλήσει με τον τερματοφύλακα της Μπενφίκαμ ο οποίος θέλει να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά την οριστική απόφαση θα παρθεί από τις FIFA και UEFA, επειδή ο νεαρός άσος έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας.

Πιο αναλυτικά ο Γερμανός άσος δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Ουγγαρία: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε τη νίκη. Θα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα, απ’ ότι με την Ουγγαρία. Πρέπει να πάρουμε την εκδίκησή μας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αρκεί να πιέσουμε περισσότερο και πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο».

Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες: «Είμαι ικανοποιημένος με την κατάσταση των παικτών. Λόγω των αρκετών ντέρμπι που είχαν κάποιοι είναι πιο κουρασμένοι, είναι σε καλή κατάσταση και θα παλέψουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα δούμε ποιοι είναι έτοιμοι να παίξουν την Παρασκευή».

Για τη πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής: «Οι τέσσερις βαθμοί θα μπορούσαν να μας εξασφαλίσουν την πρωτιά. Θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς της Παρασκευής».

Για την υπόθεση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου: «Έχω μιλήσει με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Του εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει για την Ελλάδα όμως θα πρέπει να δούμε τι θα πουν και οι FIFA/UEFA για το συγκεκριμένο θέμα γιατί έχει αγωνιστεί και με τη Γερμανία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ