Επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στην εθνική Αγγλίας ο Μπάρκλεϊ

Επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στην εθνική Αγγλίας ο Μπάρκλεϊ

Ο Ρος Μπάρκλεϊ πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι και κλήθηκε στην εθνική Αγγλίας έπειτα από απουσία δύο ετών.

Δύο χρόνια μετά επιστρέφει στην Εθνική Αγγλίας ο Ρος Μπάρκλεϊ. Ο μέσος της Τσέλσι με δηλώσεις του θεωρεί ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που έρχονται, μετά το ντεμπούτο του στα «Τρία Λιοντάρια» σε ηλικία 19 ετών. Τότε «προοριζόταν» για την κορυφή, αλλά δεν είχε κληθεί μέχρι τώρα από τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ κι ως εκ τούτου δεν βρέθηκε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Λόγω σοβαρού τραυματισμού, μετά την αποχώρησή του από την ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα, την Έβερτον, ο Μπάρκλεϊ έκανε μόλις δύο εμφανίσεις την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Premier League.

Ωστόσο, μετά την έλευση του Μαουρίτσιο Σάρι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Μπάρκλεϊ έχει κάνει το ιδανικότερο ξεκίνημα στη νέα περίοδο. «Πέρασα δύσκολες στιγμές τα τελευταία δύο χρόνια», τόνισε μεταξύ άλλων ο παίκτης μετά την προπόνηση της Εθνικής Αγγλίας ενόψει των αγώνων του UEFA Nations League με Κροατία (12/10) και Ισπανία (15/10).

«Παρά τις δυσκολίες που μου παρουσιάστηκαν διατήρησα θετική σκέψη, δούλεψα πραγματικά πολύ σκληρά και τώρα νοιώθω καλύτερα από ποτέ. Περιμένω με αγωνία τους αγώνες που ακολουθούν και το υπόλοιπο της σεζόν.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ