Λεβ: «Το Nations League είναι μια καλή εφεύρεση»

Ο Γιόακιμ Λεβ τόνισε πως είναι μια πολύ καλή εφεύρεση το Nations League, καθώς η Γερμανία παίζει εναντίον κορυφαίων ομάδων και μπορεί ο ίδιος να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα.


Λεβ: «Το Nations League είναι μια καλή εφεύρεση» | to10.gr

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής Γιοακίμ Λεβ, διαφώνησε με τις πρόσφατες δηλώσεις του συμπατριώτη του τεχνικού της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, που χαρακτήρισε το Nations League σαν μία «παράλογη διοργάνωση, την λιγότερο σημαντική στον κόσμο» , που υπερφορτώνει το ημερολόγιο των ποδοσφαιριστών. Ο Λεβ τόνισε πως είναι μια πολύ καλή εφεύρεση η συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς η Γερμανία παίζει εναντίον κορυφαίων ομάδων και μπορεί ο ίδιος να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα.

«Σε ορισμένους προπονητές συλλόγων δεν τους αρέσουν αυτά τα διαλείμματα για τις εθνικές ομάδες, επειδή χάνουν πολλούς παίκτες και δεν μπορούν να δουλέψουν κανονικά στις προπονήσεις. Για μένα, ως ομοσπονδιακό προπονητή, το Nations League είναι μια καλή εφεύρεση. Γιατί; Παίζουμε εναντίον κορυφαίων ομάδων και μπορούμε να βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα. Είναι ένας σοβαρός διαγωνισμός. Αυτό είναι καλύτερο από το να παίζεις εναντίον μικρών χωρών», τόνισε ο Λεβ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο