Παπασταθόπουλος: «Μονόδρομος η νίκη απέναντι στην Ουγγαρία»

Παπασταθόπουλος: «Μονόδρομος η νίκη απέναντι στην Ουγγαρία»

Ο διεθνής άσος τόνισε ότι το ματς με την Ουγγαρία είναι πολύ σημαντικό για τη Εθνική μας ομάδα και έθεσε ως στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

Το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με την Ουγγαρία (12/10, 21:45), για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League έδωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο διεθνής αμυντικός τόνισε ότι το παιχνίδι με την Ουγγαρία είναι πολύ σημαντικό και η νίκη είναι μονόδρομος για την Εθνική μας ομάδα. Παράλληλα, έθεσε ως στόχο την πρόκριση της «γαλανόλευκης» στην τελική φάση του Euro, είτε μέσω του Nations League, είτε μέσω της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε εκδήλωση χορηγού της Εθνικής:

Για το ματς που ακολουθεί με την Ουγγαρία: «Το αν ο αγώνας με την Ουγγαρία θα κρίνει την πρώτη θέση δεν μπορώ να το πω, γιατί έχουμε ακόμη παιχνίδια μπροστά μας. Όμως, είναι ένας αγώνα πολύ σημαντικός, οπότε η νίκη είναι μονόδρομος. Στη συνέχεια κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια που απομένουν ώστε να βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας. Αυτός είναι ο στόχος μας».
 
Για το Nations League: «Στην ουσία είναι μια δεύτερη ευκαιρία. Για τις ομάδες που δεν είναι τόσο δυνατές και δεν μπορούν να προκριθούν απευθείας στα τελικά του Euro, είναι μια δεύτερη ευκαιρία»

Για αν είναι εφικτός ο στόχος πρόκρισης στα τελικά του Euro: «Μπορεί και μέσω του Nations League και των προκριματικών, αν και στην πρώτη περίπτωση γίνεται λίγο πιο περίπλοκο στη συνέχεια. Στόχος μας είναι να έχουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας, σε περίπτωση που τα προκριματικά δεν πάνε καλά. Στόχος μας όμως, επίσης, είναι να πάρουμε την πρόκριση και από τα προκριματικά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ