Διάψευση έναν μήνα μετά από τον Γραμμένο

Διάψευση έναν μήνα μετά από τον Γραμμένο

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ διέψευσε τα δημοσιεύματα που είχαν εμφανιστεί μετά την ήττα στη Βουδαπέστη και τα οποία ανέφεραν ότι «παίζεται» η θέση του Γερμανού προπονητή στα ματς του Οκτωβρίου.

Ασπίδα προστασίας στον Μίκαελ Σκίμπε ύψωσε ο Βαγγέλης Γραμμένος, μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Ουγγαρίας με 1-0, για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ χαρακτήρισε ανυπόστατα τα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν μετά την ήττα την περασμένη αγωνιστική στη Βουδαπέστη και τα οποία ανέφεραν ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στους κόλπους της ομοσπονδίας για τον Γερμανό προπονητή. Συγκεκριμένα, τα εν λόγω δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Σκίμπε βρίσκεται υπό αμφισβήτηση και ουσιαστικά «παίζει» το κεφάλι του στα παιχνίδια του Οκτωβρίου.

Ολα αυτά τα σενάρια, ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Γραμμένος, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η στήριξη και η διάψευση των δημοσιευμάτων, βέβαια, ήρθε μετά από ένα μήνα και αφού πρώτα η «γαλανόλευκη» πήρε τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι με τους Ούγγρους.

«Αυτά τα σενάρια είναι ανυπόστατα. Οι παίκτες είναι προσηλωμένοι και έχουν ως στόχο την πρώτη θέση και νομίζω θα τα καταφέρουν», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Μετράει το αποτέλεσμα. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και θα το δείξουμε στα υπόλοιπα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ