Παπασταθόπουλος : «Κρατάμε μόνο τη νίκη, πρέπει να βελτιωθούμε»

Οσα δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην τηλεοπτική κάμερα μετά το 1-0 του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί των Ούγγρων.

Παπασταθόπουλος : «Κρατάμε μόνο τη νίκη, πρέπει να βελτιωθούμε» | to10.gr

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως και από την εμφάνιση, παρουσιάστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος  μετά το 1-0 επί της Ουγγαρίας στο ΟΑΚΑ, για το Nations League.

Αναλυτικά ο έμπειρος στόπερ είπε: «Σήμερα καταφέραμε να κερδίσουμε αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, το γνωρίζουμε αυτό. Αύριο θα αναλύσουμε τι δεν κάναμε καλά και ήταν αρκετά αυτά που δεν κάναμε καλά. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο.

Δεν είναι εύκολο για την Εθνική να αποδώσει όπως πρέπει με τόσα πολλά νέα παιδιά. Δεν γίνεται αυτά τα παιδιά με 2-3 συμμετοχές να σηκώσουν το βάρος της ομάδας, χρειάζονται τον χρόνο τους. Όμως από την άλλη δεν είναι και δικαιολογία να παίζουμε έτσι, με τόσα λάθη, χωρίς σωστή ανάπτυξη. Τώρα θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε για τα επόμενα ματς αφού είμαστε προβληματισμένοι με την εικόνα που είχαμε.

Στη Φιλανδία θα πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και ενδεχομένως δεν θα πάμε εκεί για να πιέσουμε από το πρώτο λεπτό όπως έπρεπε να κάνουμε σήμερα αλλά θα πρέπει να είμαστε σαφώς καλύτεροι για να διεκδικήσουμε κάτι. Πρέπει να πάρουμε την πρώτη θέση του ομίλου και τίποτα άλλο. Σίγουρα δεν πρέπει να χάσουμε στη Φιλανδία και μετά να πάρουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια στην έδρα μας».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο