Ρόσι : «Είμαι απογοητευμένος, χάσαμε την οργάνωσή μας…»

Ρόσι : «Είμαι απογοητευμένος, χάσαμε την οργάνωσή μας…»

Ο τεχνικός των Μαγυάρων, Μάρκο Ρόσι, εμφανίστηκε κατηφής στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από την Ελλάδα.

Ο Μάρκο Ρόσι είδε την Ουγγαρία να βάζει δύσκολα στην Εθνική μας ένα ημίχρονο, αλλά τελικά να ηττάται με 1-0 στο ΟΑΚΑ. Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Ούγγρων παρουσιάστηκε εμφανώς απογοητευμένος και εξήγησε ότι η ομάδα του απώλεσε την οργάνωση της, γι αυτό και έχασε το ματς.

«Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, κρατήσαμε την τακτική μας, αλλά στην επανάληψη χάσαμε την οργάνωσή μας. Πιθανόν παίξαμε καλύτερα εδώ απ΄ ότι στην Ουγγαρία, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε», σχολίασε αρχικά ο Ιταλός εκλέκτορας των Ούγγρων.

«Ήταν δύσκολα στη Φινλανδία κι εδώ σήμερα… Προσπαθήσαμε να παίξουμε, να βάλουμε πίεση και να έχουμε ψηλά τις γραμμές μας. Είχαμε καλή τακτική, αλλά στην επανάληψη χάσαμε μέτρα. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, αλλά σε μια στιγμή αμυντικής ανισορροπίας δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ», συνέχισε.

Όσο για την επόμενη ημέρα της Ουγγαρίας; «Θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι, τη Δευτέρα (15/10). Το επόμενο ματς είναι εναντίον της Εσθονίας. Μπορεί να έχουν χάσει και τις τρεις φορές, όμως έχασαν και τις τρεις με 1-0. Θα είναι δύσκολα για μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ