Τσιμίκας: «Ονειρευόμουν να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα»

Τσιμίκας: «Ονειρευόμουν να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα»

Ως όνειρο ζωής χαρακτήρισε το γεγονός να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας ο Κώστας Τσιμίκας, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Ουγγαρία και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκρότημα στην νίκη κόντρα στην ομάδα του Μάρκο Ρόσι,δίνοντας την ασίστ στον Κώστα Μήτρογλου. Έτσι, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM, χαρακτήρισε όνειρο ζωής να φοράει τα χρώματα της εθνικής ομάδας, ενώ αποκάλυψε ότι είχε πει στον επιθετικό της Μαρσέιγ ότι θα του δώσει ασίστ.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Κώστα Τσιμικά:

Για το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών: «Είμαι πολύ χαρούμενος είναι μεγάλη τιμή για εμένα που έκανα το ντεμπούτο μου με την Εθνική ομάδα Ανδρών, κι ακόμα πιο χαρούμενος που αυτό συνδυάστηκε με ασίστ. Δεν παίξαμε καλά στην αρχή, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι εμείς το θέλαμε πιο πολύ από την αντίπαλη ομάδα. Πιέσαμε, κάναμε φάσεις και ήρθε το γκολ».

Για το πώς τον υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες του και ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις: «Κρατάω τη θέληση που είχαμε στο παιχνίδι. Τα παιδιά από την πρώτη στιγμή με υποδέχτηκαν, με αγκάλιασαν σαν να ήμουν από πριν εδώ. Αυτό με βοήθησε πιο πολύ μέσα στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα εγώ θα δίνω το 100%. Βλέπουμε το επόμενο ματς και θέλουμε μόνο την πρώτη θέση».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ουγγαρία: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ήμασταν αγχωμένοι γιατί θέλαμε μόνο τη νίκη πάση θυσία. Πιστεύω γι’ αυτό χάσαμε πολλές μπάλες στο κέντρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε ρυθμούς, είχαμε μεγάλη θέληση και ήρθε το γκολ».

Για το αν ονειρευόταν ότι θα παίξει στην Εθνική Ανδρών: «Ναι. Είναι ένα όνειρο που κάνουν όλα τα παιδιά όταν ξεκινάνε το ποδόσφαιρο. Για εμένα πραγματοποιήθηκε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, αν και το ήξερα ότι θα δώσω ασίστ στον Κώστα Μήτρογλου, του το είπα από την αρχή πριν το παιχνίδι! Συνεχίζουμε!».

Για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στη Φινλανδία:
«Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη για να βγούμε πρώτοι. Θα δώσουμε τα πάντα, θα πάμε εκεί σαν να είμαστε οι μόνοι που θέλουμε το αποτέλεσμα. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό που είναι η νίκη».

Για την ήττα της Εθνικής Ελπίδων από την Κροατία: «Παρακολουθούσα το παιχνίδι στο κινητό μου. Είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί από ότι είδα παίξαμε πολύ καλύτερα από τους Κροάτες. Ένα αυτογκόλ που δεν το ήθελε ο Πασαλίδης, με κόντρα, πιστεύω μας έριξε. Δεν μας έριξε. Μετά δεχτήκαμε την κόκκινη. Μετά φάγαμε το δεύτερο γκολ και τελείωσαν όλα. Δεν τα παρατάμε. Συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ