Εκτός Μουντιάλ ο Έντο – Αποσύρθηκε από την εθνική Ιαπωνίας

Εκτός Μουντιάλ ο Έντο – Αποσύρθηκε από την εθνική Ιαπωνίας

Δεν τα κατάφερε να βρεθεί στο Μουντιάλ ο Έντο, ο οποίος είναι τραυματίας και όχι μόνο αυτό, αλλά αποσύρθηκε κιόλας από την εθνική Ιαπωνίας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Τραυματισμός βάζει πρόωρο τέλος στην παρουσία του Γουατάρου Έντο στην εθνική Ιαπωνίας, καθώς ο αρχηγός των «Μπλε Σαμουράι» αποχώρησε από την αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο και παράλληλα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της διεθνούς καριέρας του.

Ο 33χρονος μέσος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν με τη Λίβερπουλ, αντικαταστάθηκε από τον επιθετικό της Μπορούσια Γκλάντμπαχ, Σούτο Ματσίνο, όπως γνωστοποίησε η Ιαπωνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Διαβάστε επίσης: «Η Αλαβές θέλει να κρατήσει τον Ντένις Σουάρες, αλλά…»

«Από τη στιγμή του τραυματισμού μου έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να προλάβω, επομένως δεν έχω καμία απολύτως μεταμέλεια», ανέφερε ο Έντο μέσω ανάρτησής του στα social media.

Ο έμπειρος χαφ παραδέχθηκε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν θα δώσει το «παρών» στη μεγάλη διοργάνωση, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι αισθάνεται υπερήφανος για την πρόοδο που έχει σημειώσει η εθνική ομάδα της χώρας του μετά το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

«Μετά το τέλος αυτής της προσπάθειας αποχωρώ από την εθνική ομάδα. Από εδώ και πέρα θα στηρίζω την Ιαπωνία ως ένας απλός φίλαθλος», δήλωσε.

Η Ιαπωνία συμμετέχει στον 6ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ολλανδία στο Ντάλας στις 14 Ιουνίου. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Τυνησία και τη Σουηδία.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ