Ρομέρο: «Λείπει πολύ από την Αργεντινή ο Μέσι»

Ρομέρο: «Λείπει πολύ από την Αργεντινή ο Μέσι»

Ο Σέρχιο Ρομέρο υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι σε δηλώσεις του για την εθνική Αργεντινής, με αφορμή όσα είπε ο Ντιέγκο Μαραντόνα κατά του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Πριν μερικές μέρες ο Ντιέγκο Μαραντόνα άσκησε δριμεία κριτική στον Λιονέλ Μέσι για την παρουσία του στην εθνική Αργεντινής, αλλά και για το γεγονός ότι θεωρείται ο ηγέτης της αλμπισελέστε. Ο Ντιεγκίτο μάλιστα αποκάλυψε πως πριν από κάθε παιχνίδι ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πηγαίνει 20 φορές τουαλέτα, ενώ ξεκαθάρισε πως αν ήταν ο ίδιος ο Μαραντόνα προπονητής της Αργεντινής δεν θα τον καλούσε.

Παρόλα αυτά ο συμπαίκτης του Μέσι στην Αργεντινή, ο Σέρχιο Ρομέρο παραχώρησε συνέντευξη για το ματς της Τρίτης απέναντι στη Βραζιλία και μίλησε για τον Αργεντινό και την παρουσία του στην εθνική τονίζοντας ότι λείπει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, απαντώντας εμμέσως στον Μαραντόνα για όσα είπε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πορτιέρε της αλμπισελέστε:

«Όλοι ξέρουμε πως η εθνική ομάδα είναι καλύτερη όταν είναι και ο Μέσι παρών. Τον περιμένουμε να γυρίσει πίσω και μας λείπει πολύ. Μακάρι να καθαρίσει το κεφάλι του από τις σκέψεις και τα προβλήματα που προκύπτουν όταν παίζει με την εθνική ομάδα και να τον έχουμε πάλι μαζί μας.

Κόντρα στη Βραζιλία ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε για την αυτοπεποίθηση και τους εαυτούς μας, για ν’ αποδείξουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή νεανική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ