Κοσιελνί: «Η Γαλλία τελείωσε για μένα»

Κοσιελνί: «Η Γαλλία τελείωσε για μένα»

Ο Λοράν Κοσιελνί ανακοίνωσε με πικρία ότι δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε ο ομοσπονδιακός κόουτς των Τρικολόρ Ντιντιέ Ντεσάν.

Εμφανώς πικραμένος, ο Λοράν Κοσιελνί ανακοίνωσε το τέλος της διεθνούς του καριέρας με τα χρώματα της Εθνικής Γαλλίας πετώντας παράλληλα «καρφιά» για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Ο έμπειρος αμυντικός της Άρσεναλ στάθηκε στο πόσο του στοίχισε ψυχολογικά το γεγονός ότι δεν στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου στα γήπεδα της Ρωσίας στο πρόσφατο Μουντιάλ, αφού ο τραυματισμός στον αχίλλειο δεν του επέτρεψε να δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μιλώντας για τον ομοσπονδιακό προπονητή της Γαλλίας  τόνισε:

«Με κάλεσε στην ομάδα μία φορά, στα γενέθλιά μου, τον Σεπτέμβρη. Ποτέ ξανά. Πολλοί άνθρωποι με απογοήτευσαν. Όχι μόνο ο προπονητής. Ένιωσα σαν να δέχθηκα ένα γερό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Ο θρίαμβος της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο μου δημιούργησε πολύ μεγαλύτερο ψυχολογικό πρόβλημα από ότι ο τραυματισμός μου», δήλωσε στο «Canal +»!

«Νομίζω πως έχω δώσει όλα όσα μπορούσα για την εθνική ομάδα, είμαι στα 33 μου, έχω αγωνιστεί σε δύο EURO και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Γαλλία τώρα έχει μια σπουδαία γενιά ποδοσφαιριστών. Ο τραυματισμός μου δεν αλλάζει την απόφασή μου. Η Γαλλία τελείωσε για μένα. Όταν είσαι σε καλή φόρμα, έχεις πολλούς φίλους. Όταν είσαι τραυματίας μετά από λίγο καιρό ξεχνιέσαι», ήταν τα λόγια του 33χρονου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ