Σκίμπε για τη θέση του στην Εθνική: «Όλοι οι προπονητές βρίσκονται υπό πίεση»

Σκίμπε για τη θέση του στην Εθνική: «Όλοι οι προπονητές βρίσκονται υπό πίεση»

Την ανωτερότητα της Φινλανδίας παραδέχθηκε ο Σκίμπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του ματς, ενώ στάθηκε στον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Η Εθνική ηττήθηκε με 2-0 από τη Φινλανδία με τον Μίκαελ Σκίμπε να τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς οτι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης που του έχουν απομείνει.

Παράλληλα δεν μίλησε ξεκάθαρα για το αν αισθάνεται επισφαλής στον πάγκο της Εθνικής, προσθέτοντας ότι ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στην Ελλάδα, στο 88ο λεπτό.

«Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση πρέπει να κερδίσουμε το λιγότερο με δύο γκολ διαφορά στην Αθήνα. Αλλά η Φινλανδία αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλή θέση. Απόψε είχε περισσότερη ενέργεια από εμάς, ήταν πολύ δυνατή στην μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Μας πλήγωσε η έξοδος του Παπασταθόπουλου. Είχαμε κακές τοποθετήσεις στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ. Το δεύτερο ήρθε λίγο πριν το τέλος και ενώ δεν μας είχε δοθεί ένα πέναλτι στο 88′ στον Κουλούρη.

Ότι πω στους παίκτες μου θα μείνει στα αποδυτήρια. Είμαστε λυπημένοι που χάσαμε το ματς και δεν βρισκόμαστε στην επιθυμητή θέση, όμως στο ποδόσφαιρο πρέπει να στέκεσαι πάντα όρθιος και να δείχνεις την σωστή αντίδραση, αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο παιχνίδι με την Φινλανδία στην Αθήνα», είπε ο Σκίμπερ στο Cosmote TV.

Λίγο αργότερα μίλησε και στο κανάλι Epsilon για να προσθέσει αναφορικά με το αν αισθάνεται επισφαλής στον πάγκο του: «Πάντα ένας προπονητής είναι υπό πίεση, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την πιθανότητα που έχουμε στο επόμενο ματς στην Αθήνα».

Οσο για τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου: «Φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός. Δεν θα τον αντικαθιστούσαμε αλλιως. Πάντως ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ