Iσόπαλη με την Λετονία η Εθνική παίδων

Iσόπαλη με την Λετονία η Εθνική παίδων

Η Εθνική παίδων ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Λετονία στην πρεμιέρα του 12ου ομίλου για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική Παίδων και την Λετονία, στην πρεμιέρα του 12ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, που διεξάγεται στη Μολδαβία.

Οι Λετονοί προηγήθηκαν στο 32ο λεπτό με τον Λαγκούνς, έπειτα από ασίστ του Τσουγκούνοβς. Το σύνολο του Βασίλη Γεωργόπουλου ισοφάρισε στο 78′ με τον Τζόλη, τρία λεπτά αφότου είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, το Βέλγιο πήρε την νίκη κόντρα στη Μολδαβία με 1-0, χάρις το γκολ του Φρανσουά Χαβιέ Ενγκολό στο 39ο λεπτό.

 

Ελλάδα: Καραργύρης, Ασλανίδης, Σιατούνης, Σάνι (75΄ Τζόλης), Καραμπέρης (75΄ Μιχόπουλος), Σουρλής, Ντότης (85΄ Ανθουλάκης), Αβεντισιάν, Παυλίδης, Γρόσδης, Μανίσογλου (63’ Τσάβος).

Λετονία: Βίλκοβς, Ρέινγκολκς, Κουντέλκινς (20’ Γκοροντνίκις), Σολοβγιόβς, Ντασκέβιτς (78΄ Γκλάουντανς), Μέλνικς, Λάγκουνς (78΄ Τιμοφέγιεβς), Ράκουλς, Βιέντιες, Τσουγκούνοβς, Ζενγκίς (76΄ Ζέλτινς).

Βαθμολογία
Βέλγιο 3
Ελλάδα 1
Λετονία 1
Μολδαβία 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ