Μόντριτς: «Ελπίζω οι φίλαθλοι να μη γυρίσουν την πλάτη στην Κροατία μετά το 0-7»

Μόντριτς: «Ελπίζω οι φίλαθλοι να μη γυρίσουν την πλάτη στην Κροατία μετά το 0-7»

Η ευχή του Λούκα Μόντριτς για την επόμενη μέρα της Κροατίας μετά τον διασυρμό από την Αγγλία...

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Την ελπίδα οι φίλαθλοι της Κροατίας να μη γυρίσουν την πλάτη στην εθνική ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (6/10) την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία στο Nations League, λίγες ημέρες μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Αγγλία, εξέφρασε ο Λούκα Μόντριτς.

Ο 41χρονος μέσος και οι παίκτες της «Χρβάτσκα», διασύρθηκαν το Σάββατο (3/10) με 7-0 εντός έδρας από την Αγγλία του Τόμας Τούχελ. Ο μέσος της Μίλαν χαρακτήρισε στη συνέχεια την εμφάνιση της ομάδας «ντροπιαστική». «Το να χάνεις δεν είναι το πρόβλημα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε», δήλωσε τη Δευτέρα (5/10) στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε επίσης: Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που φιλοξενεί τη συνεδρίαση της Euroleague – Οι παροχές και οι εξωφρενικές τιμές (pics)

Η Κροατία, που έχει δει τις πιθανότητές της για πρόκριση στα προημιτελικά να ελαχιστοποιούνται, υποδέχεται την Ισπανία στο Σπλιτ με στόχο να αντιδράσει μετά το φιάσκο του Σαββάτου (3/10). Η αποστολή της αναμένεται δύσκολη απέναντι στους εν ενεργεία παγκόσμιους και Ευρωπαίους πρωταθλητές, οι οποίοι θέλουν να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους, έχοντας ήδη πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

«Ελπίζω οι φίλαθλοι να μας στηρίξουν όπως πάντα και στη συνέχεια, μετά το παιχνίδι, να κρίνουν τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαμε», συνέχισε ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. «Αυτό είναι που χρειαζόμαστε, επομένως ελπίζουμε σε μια θετική αντίδραση, γιατί αυτό που συνέβη μας πονάει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον».

Η αντιμετώπιση της Ισπανίας, η οποία παραμένει αήττητη για 41 συνεχόμενα παιχνίδια, αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την Κροατία του Σλάβεν Μπίλιτς. «Η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι οι πρωταθλητές», παραδέχθηκε ο Μόντριτς, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω πώς θα ερμηνεύσει η Ισπανία την ήττα μας, αλλά αυτό που συνέβη απέναντι στους Άγγλους δεν είναι χαρακτηριστικό της ομάδας μας και το γνωρίζουμε όλοι».

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, στην έναρξη της τρέχουσας διακοπής για τις εθνικές ομάδες, ολοκληρώθηκε με ευρεία νίκη 4-1 της Ισπανίας στη Σεβίλη. Ο Μπίλιτς, ο οποίος βρίσκεται για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον πάγκο της Κροατίας, εκτίμησε από την πλευρά του ότι η αναμέτρηση με τους νέους παγκόσμιους πρωταθλητές προσφέρει μία άμεση ευκαιρία αντίδρασης.

«Αυτή η συντριβή από την Αγγλία ήταν απίστευτα δύσκολο να τη βιώσουμε. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ, αλλά όταν υπάρχει φωτιά, πρέπει να αντιδράσεις», τόνισε. «Από τη μία πλευρά έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, αλλά αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για εμάς».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ