Φαβορί ο Μπασινάς για βοηθός του Αναστασιάδη

Φαβορί ο Μπασινάς για βοηθός του Αναστασιάδη

Ο παλαίμαχος μέσος του Παναθηναϊκού θα είναι όπως όλα δείχνουν ο βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο διάδοχος του Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας και όλα δείχνουν ότι βοηθός του Έλληνα τεχνικού θα είναι ο Άγγελος Μπασινάς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο παλαίμαχος μέσος του Παναθηναϊκού είναι το φαβορί για να καθίσει δίπλα στον Αναστασιάση στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καραγκούνης απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο ν’ ασχοληθεί και πάλι με την Εθνική ομάδα, αυτή την φορά ως βοηθός του Αναστασιάδη και όλα δείχνουν πως το συγκεκριμένο πόστο θ’ αναλάβει ο Άγγελος Μπασινάς. Θυμίζουμε ότι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός έχει συνεργαστεί με τον Μπασινά στον Παναθηναϊκό, την περίοδο που ο Έλληνας τεχνικός ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού, την αγωνιστική περίοδο 2000-2001.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Αναστασιάσης έχει πολύ καλή σχέση με τον Μπασινά και θεωρεί ότι ο παλαίμαχος μέσος των πράσινων είναι καλή επιλογή για την Εθνική μας ομάδα. Από την στιγμή λοιπόν που ο Καραγκούνης δεν θέλησε να ασχοληθεί ξανά με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όλα δείχνουν ότι ο Μπασινάς θα είναι ο βοηθός του Αναστασιάδη στην Εθνική.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ