«Γλυκιά» ήττα για την Εθνική Παίδων και πρόκριση στην Elite Round

«Γλυκιά» ήττα για την Εθνική Παίδων και πρόκριση στην Elite Round

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε με 3-0 από το Βέλγιο, «ακυρώνοντας» την προσπάθεια της Γαλανόλευκης στο πρώτο μέρος, ωστόσο το αποτέλεσμα του άλλου ματς του 12ου ομίλου την έστειλε στην Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ17.

Την πρόκριση στην Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ17 πανηγύρισε η Εθνική Παίδων, παρά την ήττα με 3-0 από το Βέλγιο.

Ο Ελ Χαντί και ο Μαζούμπο πέτυχαν από ένα γκολ στο 45′ και στο 50′ για να «μηδενίσουν» την προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου της Γαλανόλευκης, ενώ το γεγονός ότι η Ελλάδα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 58′, λόγω αποβολής του Γροσίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ουσιαστικά «επικύρωσε» τη νίκη των Κόκκινων Διαβόλων. Το τελικό 3-0 έγραψε ο σκόρερ του δεύτερου γκολ των Βέλγων.

Ωστόσο, η ισοπαλία (2-2) στο άλλο ματς της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα σε Μολδαβία και Λετονία έφερε τους πιτσιρικάδες του Νίκου Κεχαγιά στη δεύτερη θέση του 12ου ομίλου, χαρίζοντάς τους έτσι και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ελλάδα: Καραργύρης, Παναγιώτου, Σιατούνης (77΄ Λιακόπουλος), Καραμπέρης, Τζόλης (69΄ Σάνι), Σουρλής (89΄ Τσάβος), Αβεντισιάν, Παυλίδης, Γροσίδης, Γεωργακόπουλος (46΄ Ντότης), Μανίσογλου.

Βέλγιο: Λάμενς, Σαρντέλα, Νιζέ (80΄ Μπαχαντίρ), Κανά, Περσίν, Μαζούμπο (87΄ Μπαλούκ), Ντε Βολφ (80΄ Αλ Ντακίλ), Ντοκού, Λαντού, Ελ Χαντί (80΄ Βαν Έκε), Ενγκολό (65΄ Μπάετεν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ