«Έτοιμο το Παγκρήτιο για μόνιμη έδρα της Εθνικής»

«Έτοιμο το Παγκρήτιο για μόνιμη έδρα της Εθνικής»

Στην επιλογή του Παγκρητίου προσανατολίζεται η ΕΠΟ, καθώς η ΕΠΣ Ηρακλείου ανακοίνωσε πως το γήπεδο πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες της Εθνικής ομάδας.

Στην επιλογή του Παγκρητίου Σταδίου στρέφει την προσοχή της η ΕΠΟ, καθώς η ΕΠΣ Ηρακλείου γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι το γήπεδο της Κρήτης πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει επίσημες αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας.

Αυτό διαπιστώθηκε κατόπιν της παρουσίας του Αλέξη Δέδε και της επιθεώρησης που έγινε από τον εκείνον εκ μέρους της ΕΠΟ. Στη σχετική ενημέρωση τονίζεται πως τα όποια λειτουργικά ζητήματα δύναται να αντιμετωπιστούν και καταλήγει στο ότι το Παγκρήτιο μπορεί να αποτελέσει μόνιμη έδρα της Γαλανόλευκης στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της παρουσίας του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε στο Παγκρήτιο Στάδιο και την επιθεώρηση που έγινε προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, σήμερα επισκέφθηκε το δημαρχείο Ηρακλείου στη Λότζια.

Συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, έγινε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου και αρμόδιο για το Παγκρήτιο Στάδιο, Κώστα Βαρδαβά.

Ο κ. Βαρδαβάς υποδέχτηκε με χαρά τους κ.κ. Δέδε και Κουτεντάκη, αποδεχόμενος με θέρμη την προοπτική της παρουσίας της Εθνικής Ελλάδας στο Ηράκλειο και στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του Παγκρητίου Σταδίου, τις εγκαταστάσεις, την ασφάλεια ενώ όπως διαφάνηκε μπορούν να αντιμετωπιστούν κάποια λειτουργικά θέματα που υπάρχουν.

Εκείνο που προκύπτει από τις επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τα στελέχη της Ένωσης, από την επιθεώρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο αλλά και από τη σημερινή συνάντηση στη Λότζια, είναι ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις προκειμένου το Παγκρήτιο Στάδιο να αποτελέσει στο άμεσο μέλλον μόνιμη έδρα της Εθνικής Ελλάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ