Παρουσιάζεται τη Δευτέρα ο Αναστασιάδης

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος θα παρουσιάσει κι επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα τον νέο προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Άγγελο Αναστασιάδη.

Παρουσιάζεται τη Δευτέρα ο Αναστασιάδης | to10.gr

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της, ενημέρωσε πως ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να παρουσιάσει τον νέο προπονητή της Εθνικής ομάδας, Άγγελο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Την πρώτη του επικοινωνία με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, υπό τη νέα του ιδιότητα, θα έχει την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στις 12.00, στην αίθουσα της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών κ. Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος θα παρουσιάσει επίσημα τον νέο προπονητή της Εθνικής, καθώς και το πλάνο λειτουργίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του κ. Αναστασιάδη και της έναρξης της προετοιμασίας για τους αγώνες με την Φινλανδία και την Εσθονία, στα πλαίσια του UEFA Nations League.

Ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών έως το τέλος του 2019 και την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο