Εθνική Ελλάδας : Mε Βλαχοδήμο, Μασούρα και Σιόβα οι πρώτες κλήσεις του Αναστασιάδη

Εθνική Ελλάδας : Mε Βλαχοδήμο, Μασούρα και Σιόβα οι πρώτες κλήσεις του Αναστασιάδη

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τις πρώτες κλήσεις του για τα ματς της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League. Μέσα οι Σιόβας, Γ. Μασούρας, Κούτρης, Σάμαρης και Οδ. Βλαχοδήμος. Έξω οι Χριστοδουλόπουλος, Καρνέζης και Τζαβέλλας.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τις πρώτες κλήσεις του για τα ματς της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League, απέναντι σε Φινλανδία (15/11) και Εσθονία (18/11), συμπεριλαμβάνοντας κάμποσα «φρέσκα» πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Σιόβας, ο Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου, ο Λεονάρντο Κούτρης και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Εκτός μετά από έξι χρόνια (!) έμεινε ο Ορέστης Καρνέζης, αφού η τριάδα των τερματοφυλάκων αποτελείται από τους Βασίλη Μπάρκα, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ταυτόχρονα έξω έμειναν οι Γιώργος Τζαβέλλας και Αλέξανδρος Τζιόλης, αλλά και οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης.

Οι Ευθύμης Κουλούρης, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Νίκος Καρέλης συμπεριλήφθηκαν ξανά, όπως και οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Κώστας Γιαννούλης. Στην αποστολή επέστρεψε ο Ανδρέας Σάμαρης, παρά το σημαντικά μειωμένο χρόνο συμμετοχής του στην Μπενφίκα εν συγκρίσει με την περσινή σεζόν.

Λόγω τραυματισμών, δεν υπολογίζονται και δεν συμπεριλήφθηκαν οι Τάσος Δώνης και Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας (ΑΕΚ), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Οδ. Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Μανωλάς (Ρόμα), Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ), Σιόβας (Λεγανές), Λαμπρόπουλος (ΑΕΚ), Μπακάκης (ΑΕΚ), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Κούτρης (Ολυμπιακός), Γιαννούλης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Μάνταλος (ΑΕΚ), Πέλκας (ΠΑΟΚ), Μπακασέτας (ΑΕΚ), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Μασούρας (Πανιώνιος), Μήτρογλου (Μαρσέιγ), Κουλούρης (Ατρόμητος), Καρέλης (ΠΑΟΚ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ