«Όλη η Θεσσαλονίκη να στηρίξει την Εθνική Ελπίδων»

«Όλη η Θεσσαλονίκη να στηρίξει την Εθνική Ελπίδων»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης, κάλεσε τους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης να στηρίξει την Εθνική Ελπίδων στο μπαράζ απέναντι στην Αυστρία που διεξάγεται σήμερα στην Τούμπα.

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σήμερα (16/11) την Αυστρία στις 18:00 στην Τούμπα για την πρόκριση στο Euro U21. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης μίλησε στον Fair Play 96.1 για την αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» και κάλεσε τους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και να την στηρίξουν στην προσπάθεια για πρόκριση στα τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Δημητριάδης:

Για το μπαράζ απέναντι στην Αυστρία: «Είναι ένα από τα πιο σοβαρά παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων και θεωρώ ότι όλοι στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να είναι εκεί για την στηρίξουμε. Εμείς έχουμε κάνει τα αδύνατα δυνατά. Πιστεύω ότι θα έχουμε 5 με 6 χιλιάδες κόσμο. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο κόσμος θα είναι αρκετός για να μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική κόντρα στην Αυστρία. Μακάρι να μπορέσει να έρθει και παραπάνω κόσμος, εμείς έχουμε διαθέσει πολλά εισιτήρια και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Το σημαντικότερο αυτή την στιγμή είναι να πάρουμε την νίκη. Διαθέσαμε 1600 εισιτήρια και σε ακαδημίες».

Για την αποκέντρωση της Εθνικής: «Νομίζω ότι η Εθνική θα αποκεντρωθεί. Νομίζω υπάρχουν συζητήσεις να πάει στο Ηράκλειο άλλα και στην Θεσσαλονίκη. Εάν και ποδοσφαιρικά θα πρέπει να παίζει σε ένα γήπεδο. Όμως στην Ελλάδα ο κόσμος θέλει να βλέπει την Εθνική. Είμαστε δυο χρόνια εκτός μεγάλων διοργανώσεων. Καλό θα είναι να βάλουμε στην άκρη τα προβλήματα και να βοηθήσουμε την Εθνική. Θέλει υπομονή να μπούμε σε μία μεγάλη διοργάνωση και όλα θα πάνε καλά».

Για τα πρωταθλήματα της ένωσης της Μακεδονίας: «Αποδίδει καρπούς ότι κάναμε την πρώτη κατηγορία με τρεις ομίλους. Έτσι καταφέραμε να κάνουμε το πρωτάθλημα πολύ πιο ανταγωνιστικό. Παρόλα αυτά υπάρχουν προβλήματα και διαμαρτυρίες με την διαιτησία κυρίως. Εδώ θα πρέπει να πω ότι φέτος είναι μεταβατική περίοδο για την διαιτησία. Γιατί έχουν σταματήσει αρκετοί διαιτητές λόγω ηλικίας. Πρέπει να κάνουμε υπομονή με τα νέα παιδιά .Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι χαρά».

Για την τρίτη εθνική κατηγορία: « Έχουμε κάνει συζητήσεις για αυτό. Υπάρχουν περισσότερες ομάδες φέτος στην κατηγορία. Θέλουμε να κάνουμε έναν όμιλο αλλά τα σωματεία δεν έχουν ανταποκριθεί ακόμα. Δίνουμε κίνητρα στην περιφέρεια και πιστεύω ότι του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλύτερο. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε οικονομικά τα σωματεία. Σκοπός είναι να δώσουμε φιλοδοξίες στα νέα παιδιά».

Για την κακή κατάστασή των γηπέδων στην πόλη: «Έχουμε κάνει ήδη κάποιες επαφές και γνωρίζουμε αυτά τα προβλήματα. Προσπαθούμε να εντάξουμε αυτά τα γήπεδα σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Νομίζω είμαστε σε ένα καλό σημείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ